Forum.
Odnośnie strategii ale tym razem zasiedlania , awansowałem zająłem równinę poziomu 1.. nie wiem czy dobrze - taka była misja a ja nie przemyślałem i jak ciele wybrałem taką i po skanie !! niewiele było wojska do ataku wysłem ekipę kolonizatorów
WAŻNA UWAGA
W ciężarówkach i po wysyłać po minimum 30 000 surowców a jak ktoś może to 50 000 - warto mieć na początku duże zapasy i szybko budować i działać i działać...
Odkrycia s wspólne tylko trzeba na odwiedzeni poziom budynki wyciągnąć..
w miarę rozwoju sytuacji będę dopisywał uwagi
My Brothers in Arms
Wszystko pięknie ładnie założyłem miasto i tylko co mi się nie podoba to tryb badania nie rozumiem dlaczego w ośrodku badan mam już poziom z starego miasta nie mogę zacząć od początku badać.Teraz jest tak że chciałem powiększyć produkcje żywności i nie steny muszę czekać aż budynki będą mieć odpowiedni poziom.Nie można jakoś tego ominąć.
Jednak się pospieszyłem badania są spólne dla wszystkich miast jest tylko potrzeba podnieś levele budynków.Ogólnie fajna sprawa można sobie przewozić surowce z głównego miasta wiec odpada czekanie na odpowiednia ilość zostaje tylko czynnik czasu do budowania.Można wiec budować i nie popełniać błędów popełnionych w macieżystym mieście.